Shoppa smart och handla studentmössan på nätet

studentmössa i luftenI studenttider är det mycket att ordna med för både studenten och för familjen runtomkring. Det kan kännas stressigt, men det behöver det inte nödvändigtvis vara. Här hittar du ett av många smarta knep till att bespara lite tid inför den stora dagen. 

Det är mycket att stå i när det kommer till förberedelser av utstyrsel inför den stora dagen, matplanering inför mottagning och allt annat viktigt runtomkring.  Därför kan man passa på att nyttja de onlinetjänster som finns för att underlätta inför studenten, t.ex. genom att beställa studentmössa online. Hos https://galio.se/ har du chansen att designa din studentmössa precis så som du vill ha den. Möjligheterna och tillvalen är oändliga när du designar din mössa på nätet!

Olika färger på banden för olika gymnasielinjer

En studentmössa kostar i genomsnitt 800 kr och för den summan vill man såklart att det blir rätt. En tradition är att man på sin studentmössa har olika färgkombinationer som symboliserar vilken linje man läst.  

“De olika gymnasieprogrammen har sedan sina egna färgkombinationer på banden och strimmorna. Barn- och fritidsprogrammet har exempelvis vinrött sammetsband med svart strimma medan Naturvetenskapliga programmet har svart sammetsband och grön strimma.” Läs mer här

Genom att kombinera de klassiska färgerna för sin linje med personliga detaljer såsom att ha sitt namn inbroderat eller klassens namn får du till den perfekta studentmössan. När du designar mössan på nätet kan du sitta i lugn och ro och designa mössan och dessutom får du ju se precis hur mössan kommer att bli innan du lägger beställningen.