Satsa på stora örhängen i vår

Förra året handlade mycket om kedjor och de skulle gärna bäras i lager oavsett det var halsband, armband eller magkedjor. Inför den nya smyckesäsongen 2023 är fokus istället riktat mot öronen. Nu gäller det nämligen att pryda snibbarna med kaxigt stora örhängen.

På nätet finns det bästa utbudet av trendiga örhängen och det är dessutom smidigt att shoppa online. Häng med för att ta del av den här korta, men konkreta trendguiden i smycken.

Snygga örhängen 2023

För dig som vill följa rådande trender är tipset att ta en titt på smyckessajten https://www.edblad.com/sv_se/ som erbjuder trendiga smycken till rätt pris. Hos Edblad kan du bland annat shoppa moderiktiga örhängen i större format. Satsa på guldpläterade stora hopps eller hängande diamantörhängen.

Flera modeexperter har markerat just stora örhängen som en riktig statement-accessoar 2023:

”…ett smycke vi kommer att få se extra mycket av under den kommande säsongen, nämligen maffiga örhängen.”, skriver bland annat Femina i en artikel om vårmode 2023.

Det handlar om att våga sticka ut genom att bära rejäla örhängen till den övriga looken. Dessutom är det riktigt snyggt att ha fler än ett hål i öronen. Ett par maffiga örhängen matchas snyggt med två enkla studs örhängen intill.

Online shopping 2023

Smycken och accessoarer är en av de kategorier det shoppas mest av på nätet och mycket tyder på att e-handeln ökar inom dessa. Inför den här våren har du ett generöst utbud av örhängen att välja bland från de svenska e-butikerna. Nämnda Edblad är ett svenskt företag som erbjuder stilrena örhängen av hög kvalitet till ett bra pris. Här kan du enkelt shoppa loss på olika varianter för att skapa variation till ditt smyckeskrin 2023!